Bársony szövet fotel, pasztell lila - PAPILLON

Bársony szövet fotel, pasztell lila - PAPILLON

45.990 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 66.239 Ft

Elfogyott :(
Termék mérete
70,00 cm x 62,00 cm x 76,00 cm

További szín(ek)


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretjük

A Papillon fotel egy rendkívül kifinomult, elegáns kiegészítője lehet nappalijának. Pasztell lila színe magas fokú eleganciát sugároz, finom, kagylóhoz hasonlító formája révén pedig kiválóan illeszthető szinte bármilyen modern, nőies enteriőrbe.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 70,00 cm
Szél: 62,00 cm
Mag: 76,00 cm
Súly 6,00 kg
Méretek
Ülés magasság 47 cm
Ülés mélység 37 cm
Termékadatok
Anyag Bársonytextil, fa
Szín Pasztell lila, fekete, arany
Kényelem Puha
Szerelés A lábak illesztést igényelnek.
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződésekét a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiöntött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kéz meleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztítani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Ehhez illik

A rózsaszín árnyalatai - kezdve a piros felé kacsintgató mély burgundival egészen a füstös, púderes rózsaszínig - átvették az uralmat a legújabb lakberendezési trendek felett. A rózsaszín árnyalatai egyértelműen nőiesek, de mindegyik másféleképpen: egy közös bennük: kifinomultságot visznek a belső térbe! Mi azért szeretjük a rózsaszínt, mert otthonosabbá és melegebbé teszi az otthonokat. Ha sötétebb árnyalatot választunk, akkor előkelőbb hangulatot teremthetünk, ha pedig világosabbat akkor vidámabbá és energikusabbá tehetjük a helyiséget. Megnézem a stílust.

Itt találkozhattál velünk