BUTOPEA BUSINESS


Támogatjuk a vállalkozásokat a dizájner bútorok vásárlásában


VENDÉGLÁTÓK

számára


Tudjuk, hogy ahhoz, hogy az vendégek elégedettek legyenek a szolgáltatással, több kell, mint egy istenien elkészített étel, vagy ital: nagyon sokat számít a hely hangulata is! Hadd segítsünk abban, hogy garantáltan maradandó, pozitív élménnyel távozzanak Tőletek!

INGATLANBEFEKTETŐK

számára


Nem mindegy, hogy milyen az ingatlan megjelenése, melyet el készülsz adni, és számodra csak a tökéletes minősül elfogadhatónak! Jó hírünk van: mi is maximalisták vagyunk! A Butopea különleges dizájner bútorokat forgalmaz jóval a piaci ár alatt! Ha minket választasz, nem fogsz csalódni!

LAKBERENDEZŐK

számára


Lakberendezőként több szempontot is szem előtt kell tartanod, hogy hiteles tudj maradni az ügyfeleid szemében: dizájner darabokat keresel, hogy a kreativitásodat kibontakoztathasd általuk, mindezt az ügyfél számára is kedvező áron! Szerencsére nálunk ezek a feltételek egyszerre teljesülnek!

CÉGEK

számára


Belülről nézve egy olyan cég vagyunk, mint amilyen a tiéd, csak nekünk van egy nagy könnyebbségünk: gond nélkül berendeztük az irodánkat a stílusos dizájner bútorainkkal! Szívesen segítünk neked is a sikeres üzletkötések helyszínének-, és a kellemes munkakörnyezet kialakításában!

Ezért éri meg velünk dolgozni:


Az átlagosnál jóval kedvezőbb árak

Az átlagosnál jóval kedvezőbb árak

Rendkívül fontos számunkra az, hogy a bútoraink minőség és dizájn szempontjából is kifogástalanok legyenek, de emellett azt is szem előtt tartjuk, hogy elérhető áron forgalmazzuk őket! Nincsenek üzleteink, raktáraink, sem pedig közteseladóink. A termékeinket egyenesen a gyárból juttatjuk el a megrendelőhöz: ezáltal jóval kedvezőbb árakat tudunk kínálni a vásárlóinknak!

A vállalkozások számára baráti ajánlatot biztosítunk

Mivel tudjuk, hogy a cégeknek egy megbízható partnerre van szükségük, akitől nagyobb tételben is rendelhetnek, illetve akiket később is elérhetnek, ezért a bizalom kiépítése végett, és a vállalkozók helyzetének megkönnyítése céljából baráti árakat és lehetőségeket biztosítunk egy kifejezetten cégek számára kialakított személyre szabott program keretein belül.

A vállalkozások számára baráti ajánlatot biztosítunk
Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítást biztosítunk az ország egész területén, hogy ezzel is megkönnyítsük a dolgotokat!

Személyre szabott segítség ügyfélszolgálatunkon keresztül

Ügyfélszolgálatunk kiemelt ügyfélként segíti a velünk szerződésben álló cégeket: igény esetén tanácsot adunk a megfelelő bútor kiválasztásában, illetve a szállítással kapcsolatban felmerülő kérdések esetében-, esetleges problémák kezelésében is maximális segítséget biztosítunk!

Személyre szabott segítség ügyfélszolgálatunkon keresztül
Igény szerint személyre szabható bútorok

Igény szerint személyre szabható bútorok

Van egy egyedi színvilágunk itt a Butopeánál, mely időről-időre alakul, bővül, változik. De tudjuk azt, hogy az általunk preferált színek nem feltétlenül illenek mindenkihez. A velünk szerződő cégek számára biztosítani tudjuk azt is, hogy bizonyos mértékben személyre szabhassák az általunk forgalmazott bútordarabokat: például szín - anyag összeállítás szempontjából. Ezt a lehetőséget kizárólag nagytételben történő vásárlások esetében tudjuk biztosítani.

Csatlakozz a Butopêa Business programhoz!