0
0
0

Szabaduljon meg a rendetlenségtől kisszekrényekkel, komódokkal, fiókokkal.

A Bútoraim.hu megérti minden otthon legnagyobb problémáját. Hogyan és hol tároljuk a számunkra kedves dolgokat és rejtsük el azokat, amik nem annyira esztétikusak, de szükségünk van rájuk a mindennapokban. Természetesen megoldást is találtunk a problémára. Legyen az enteriőrje modern vagy klasszikus, szeresse akár az élénk színeket, akár a diszkrét skadináv monokrómot, vagy részesítse előnyben a klasszikus formákat a modernekkel szemben. Ha a minimalizmus rajongója és, ha imádja a tekervényes indákat vagy faragásokat, mi biztosan tudunk egy megoldást

Tegye szekrénybe vagy vitrinbe legszebb dolgait.

Elég abból, hogy a szép Zsolnay tálakat, a legszebb kristályokat műanyag tányérokkal és öreg, kopott bögrékkel együtt tároljuk. Mindennek meglesz a helye és finoman elegánsak leszek a belső terek. Komódjainkban, tálalószekrényeinkben és vitrinjeinkben lehetőség van ezeket mutatósan elhelyezni. A tálalók üveges részeiben megmutathatja a szebb tárgyait, a zárt rekeszben pedig nincs szem előtt a régi, megörökölt, felemás evőeszköz készlet és a szükséges, de nem túl dekoratív tárgyak. 

Alakítsa otthonát a saját személyiségéhez.

különböző színekkel, formákkal és méretek széles skálájával webshopunk segítségére lesz abban, hogy otthona bármely pontjára megtalálja a megfelelő komódot. A hálószobában az éjjeli szekrénybe tehet akár fehérneműt is, a tetejére helyezett éjjeli lámpa pedig megvilágítja még a legsötétebb sarkokat is és, ha lefekvés előtt olvasni támad kedve, ahhoz is fényt ad. A nappaliban a komód, az előszobában pedig a cipős szekrény fölé tehet bármilyen képet vagy akár tükröt, a ráhelyezett vázába pedig az évszaknak megfelelő virágcsokrot, amivel olyan dekorációt hozhat létre, ami illik Önhöz. A nappaliban a tv szekrény is praktikus tároló lehet. A műszaki eszközök mellett, a zárt részekben, fiókokban elrejthetők a ritkán használt dvd-k, távirányítók, de a játékkonzolok vezérlői is.

A kisszekrényeket kiegészítő bútorként is használhatja, hiszen bárhol helyet találhat nekik, ha extra tároló helyre van szüksége. Használja őket dísztárgyakként. Felvidítják az egyhangú falakat, és tehet rájuk képkereteket, vázákat és lámpákat is. Elrejtik a mindennapi használati tárgyakat és soha többé nem lát magazin és könyvhalmokat, társasjátékokat a dohányzó asztalon. Köszönhetően különböző modelljeinknek és komódjaink változatos formájának minden igényére megtalálhatja a megfelelő bútort.