0
0
0

Modern dohányzóasztal, tükörrel, 42 cm, réz - GLAMOUR

Modern dohányzóasztal, tükörrel, 42 cm, réz - GLAMOUR

28.900 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 40.450 Ft


Elérhető
Rendeld meg most, hogy 2020.10.19 és 2020.10.26 között nálad lehessen

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretitek Ti

4.8 / 5

Miért ilyen jók az áraink?

Hogyan tudunk stílusos bútorokat kedvezőbb áron forgalmazni? Úgy, hogy nem a minőségen, hanem a logisztikai költségeken spórolunk, ugyanis a termékeinket egyenesen a gyárból szállítjuk, anélkül, hogy köztes állomásokon kellene várakozniuk.

Ezért szeretjük

Modern dohányzóasztal, tükörrel, 42 cm, réz - GLAMOUR

A modern stílus képviselője ez a dohányzóasztal, ahol az üveg és réz színű fém kombinációja remekül párosul egymással. Egyaránt elegáns és fiatalos. Színének köszönhetően tökéletes választás lehet szinte bármilyen ízléses színvilágban berendezett otthonba.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 42,00 cm
Szél: 42,00 cm
Mag: 46,00 cm
Súly 4,00 kg
Termékadatok
Anyag Tükör, krómacél
Szín Réz

Ehhez illik

A rózsaszín árnyalatai - kezdve a piros felé kacsintgató mély burgundival egészen a füstös, púderes rózsaszínig - átvették az uralmat a legújabb lakberendezési trendek felett. A rózsaszín árnyalatai egyértelműen nőiesek, de mindegyik másféleképpen: egy közös bennük: kifinomultságot visznek a belső térbe! Mi azért szeretjük a rózsaszínt, mert otthonosabbá és melegebbé teszi az otthonokat. Ha sötétebb árnyalatot választunk, akkor előkelőbb hangulatot teremthetünk, ha pedig világosabbat akkor vidámabbá és energikusabbá tehetjük a helyiséget. Megnézem a stílust.

Itt találkozhattál velünk