fbpx

Butopêa outlet üzlet Gödön

Butopêa hírek
outlet üzlet

A Butopêa nem csak online webáruház, hanem gödi kiállítótermünkben és outlet Facebook csoportunkban is lehetőséged van a Butopêa termékei küzöl válogatni. Az outlet üzlet címe: 2132 Göd, Ady Endre út 104., a Facebook csoportot pedig ide kattintva éred el.

A gödi outlet üzlet

Gödi üzletünk pár aktuális terméket is meg lehet tekinteni – ha valamilyen konkrét termékünket szeretnéd megnézni, akkor előbb mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot az itt található elérhetőségek egyikén – ám a hangsúly az outlet termékeken van. Többféle módon is kerülhet ide bútordarab: például, ah sérülten érkezett hozzánk a gyárból, ha túl sokat rendeltünk be egy modellből, illetve ha például egy vevő berendelte a gyárból, de végül még sincs rá szüksége. Ezek a bútorok mind az outlet üzletben landolnak, ahol megvásárolhatod őket személyesen, kérhetsz házhoz szállítást, vagy leadhatod rendelésedet a Facebook csoportban látott termékekre üzenetben.

A kínálat az outlet üzletben folyamatosan bővül, ahogy elvisznek termékeket, újak jönnek a helyükre, így érdemes időről időre ránézni az aktuális termékekre akár az üzletben, akár a csoportban.

Outlet Facebook csoport

Az Outlet Facebook csoporttal azoknak a dolgát szerettük volna megkönnyíteni, akiknek nincsen lehetőségük kijönni hozzánk a gödi üzletbe. Az üzlet vezetője időről időre feltölti az újabb termékeket a facebook csoportba, ahol lehetősége van a csoport tagjainak lecsapni a legjobb ajánlatokra. A csoport aranyszabálya: “aki kapja, marja”, tehát aki a leghamarabb ír, hogy szeretne egy adott terméket, annak tartjuk fenn elsősorban. Ilyenkor a vevőnek 24 órán belül meg kell küldenie a szállítási és számlázási adatait. 7 napon belül pedig fizetnie kell, különben másnak tesszük lehetővé a vásárlást. A pontos szabályokról a csoport szabályzatában tudtok tájékozódni.

A másik dolog pedig, amiért érdemes csatlakozni a csoporthoz, hogy nektek, csoporttagoknak is lehetőségetek van meghirdetni saját (szigorúan) butopêas megunt vagy nem megfelelő bútordarabotokat, illetve ilyet vásárolni is tudtok.

Rendelés

Ha Gödön jársz nálunk, megtetszik egy termék, a fizetés után már viheted is magaddal. Azonban házhozszállításra is van lehetőség, akár Gödön, akár a csoportban adtad le a rendelésed. A házhozszállítás költsége 400 Ft/kg, de maximum 5000 Ft. Ha a Facebook csoportban látott terméket szeretnéd megrendelni, akkor fontos, hogy mindenképpen üzenetben vagy emailen keress minket.

Miért érdemes outlet terméket vásárolni?

Az outlet üzletben és a Facebook csoportban is nagy jó lehetőségeket foghatsz ki, és akár többezer forintot spórolhatsz egy-egy terméken. 30-40% kedvezmény jár az ép termékre, például akkor, ha túl nagy készlet van egy termékből, szeretnénk kiárusítani, vagy bentragadt egy rendelés után a raktárban. Számos értékcsökkent terméket is találsz az outletben. Ide tartoznak azok a termékek, amik esetleg megáztak, karcosak lettek vagy hiányosak. Ezekre a hibákra természetesen mindig jólláthatóan felhívjuk a vásárlóink figyelmét. Ezekre a termékekre pedig 50-70%-os kedvezmény jár! Ha pedig igazán nagy hibával rendelkezik egy termék, de felújítható, akár alkatrésznek felhasználható, akkor körülbelül 90% engedményt biztosítunk.

Ezeket a termékeket már nem találod meg a webshopunkban, így felfedezhetsz olyan darabokat, amelyek korábban elkerülték a figyelmed. Illetve az outlet üzletben és Facebook csoportban is nagyon izgalmas a kincsvadászat, hogy egy értékcsökkent bútordarabból, kiegészítőből mi újat tudsz létrehozni.

Miért érdemes ellátogatni a boltba személyesen?

Fontos kiemelni, hogy a boltban lévő termékeket online webshopunkban már nem találod meg. Illetve a Facebook csoportba sem kerül fel minden termék, amit kiállítunk az outlet üzletbe. Még egy különlegessége a gödi üzletünknek a játékkínálatunk. Ezeket a termékeket tényleg csak a boltban láthatod, azaz a Facebook csoportba sem kerülnek fel.

Egy másik nyilvánvaló érv pedig a gödi üzlet meglátogatása mellett az, hogy mindent kézbe vehetsz, minden oldalról szemügyre veheted a termékeket, és olyan kincseket is kiszúrhatsz, amelyeket a képeken nem vettél észre, vagy fel sem kerültek.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük