Absztrakt lótusz virágokat ábrázoló tapéta, 368x248 cm, lila-zöld - LOTUS

Absztrakt lótusz virágokat ábrázoló tapéta, 368x248 cm, lila-zöld - LOTUS

36238
28990  ÁFA-val
7248-ot megtakarít
Átlag piaci ár: 54350
Elérhető
green-dollaricon
Előre fizetés bankkártyával, Paypal-al vagy átutalással
green-truckicon
Ingyenes szállítás és 30 napos ingyenes visszaküldés

MIÉRT ÉRDEMES ELŐFIZETÉSSEL MEGRENDELNEM?

Ezt a terméket csak előre utalással tudod megvásárolni: bankkártyás fizetéssel, vagy banki átutalással. Akkor kezdjük meg a termék gyártását, amikor a rendelés, és a rendelési ár beérkezik hozzánk. Az elkészült terméket nem hozzuk be a raktárunkba, hanem egyenesen az otthonodba szállítjuk ki.  
Mivel ebből fakadóan nem lesz raktári költségünk a terméken, kedvezőbb áron tudjuk kínálni vásárlóinknak. A kedvezményt automatikusan levontuk a termék árából. 
Jellemzők / Méretek
Termék mérete
Hossz: 368,00 cm
Szél: 0,30 cm
Mag: 248,00 cm
Súly
1,00 kg
Méretek
Tapétacsíkok száma
4 db
Termékadatok
Anyag
Digitális nyomat vlies hordozón
Szín
Lila, zöld, bézs, és fehér
Egyéb tudnivalók
FONTOS! A megrendelt tapétát nem lehet visszaküldeni, mivel minden egyes darabot igény szerint gyártatunk! Egyedi méretben nem rendelhető. A tapéta felrakáshoz ajánljuk, hogy vegye igénybe szakember segítségét.
Anyagleírás
A vlies tapéta, másnéven gyapjúrostos tapéta, egy cellulóz és poliészter alapú textília hordozóra készül. Erős, rugalmas anyag, így kisebb mozgások hatására nem reped el. Általában különböző domború mintázatokkal (habosított) felületekkel van ellátva, utánozhatja a szövet, halszálka és különböző mintákat is. Ez a tapéta általában festhető is.
Gondozás
Ápolási információk
A felhelyezés első lépése az előkészítés. - A felrakáshoz elsősorban szüksége lesz, a tapéta fajtájához megfelelő tapétaragasztóra. A ragasztó kikeveréséhez pedig hideg vízre és egy edényre, melyben a ragasztót a használati utasításnak megfelelően össze tudja keverni. Mielőtt elkezdené a kikeverést és a felrakást, a falat készítse elő, mossa le enyhén nedves szivaccsal és hagyja megszáradni. A fal megtisztítása után, egy vonalzóval és vízmértékkel mérje le és jelölje be egy ceruza segítségével, hogy hova szeretné felhelyezni a tapétacsíkokat. Második lépés a felrakás. - A tapéta felviteléhez szüksége lesz egy ecsetre a ragasztóhoz és egy görgőre a tapétához. Az előkészületek befejezése után elkezdheti a tapéta felhelyezését. Első lépésben kenje fel a ragasztót a falra (a tapétát nem kell bekenni ragasztóval), majd az ecsettel vagy görgővel helyezze fel a beragasztózott felületre a tapétacsíkokat, szorosan egymás mellé. Amíg a ragasztó nem szárad meg, addig a tapéta mozgatható a falon így könnyen arrébb csúsztathatja, amennyiben nem sikerült pontosan feltenni. Harmadik lépés az utómunkálatok. - Figyeljen arra, hogy ne maradjon levegő vagy gyűrődés a felrakás után. A buborékokat tapéta simító spaklival, kefével vagy egy kártyával óvatosan simítsa el. Hagyja megfelelően megszáradni a tapétát.
Cikkszám
DEJS-XXL4-070[D]