0
0
0

Ülőpad karfával velúr, olajzöld - BOUDOIR

Ülőpad karfával velúr, olajzöld - BOUDOIR

23.990 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 39.800 Ft


Elérhető
Rendeld meg most, hogy 2019.07.23 és 2019.07.24 között nálad lehessen

További szín(ek)


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretitek Ti

4.8 / 5

Ezért szeretjük

A BOUDOIR ülőpad egy kifinomult, elegáns kiegészítője lehet előszobájának. Élénk sötétzöld színe magas fokú eleganciát sugároz, finom formája révén pedig kiválóan illeszthető szinte bármely enteriőrbe.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 99,00 cm
Szél: 30,00 cm
Mag: 55,00 cm
Súly 6,00 kg
Méretek
Ülés magasság 40 cm
Láb magassága 24 cm
Karfa mérete 17,5x31x30 cm
Teherbírás 150kg
Termékadatok
Anyag Velúr, nyírfa, habszivacs
Huzat Fix
Szín Olajzöld kárpit, wenge(sötétbarna) láb
Kényelem Fél-kemény
Láb felülete matt
Szerelés A láb illesztést igényel
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződéseket a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiömlött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kézmeleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztítani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Ehhez illik

A Hygge nem más, mint a törekvés arra, hogy a boldogságot minden nap megéljük. Ez azzal kezdődik, hogy olyan dolgokkal töltjük meg az otthonunkat, melyek pozitív érzelmeket váltanak ki belőlünk. Ha szeretnéd a mindennapi életed részévé tenni a dán boldogságfilozófiát, nincs más dolgod, mint hogy, megtöltöd a szobáidat természetes fényforrásokkal, kedves emlékekkel, motiváló feliratokkal és pihe-puha tárgyakkal.

Itt találkozhattál velünk