Pad BOUDOIR - IDŐTÁLLÓ DESIGN, KEDVEZŐ ÁRON

Pad BOUDOIR - IDŐTÁLLÓ DESIGN, KEDVEZŐ ÁRON

Rendeld elő és takaríts meg 6.390 forintot!

17.600 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 23.990 Ft


Kapható választék:

További szín(ek)


Előre fizetés bankkártyával, Paypal-al vagy átutalással

Ingyenes szállítás és 30 napos ingyenes visszaküldés

MIÉRT MOST ÉRDEMES BESZEREZNEM?

Megtakaríthatsz, ha most rendeled meg a saját tervezésű Boudoir ülőpadunkat, mivel rendelésedet azonnal a gyárba továbbítjuk, ahol személyre szabottan készítik el az ülőpadot.  Amint elkészült a termék, egyenesen az otthonodba szállítjuk, ezzel megtakarítjuk a raktár költségeit. A különbséget levonjuk, te pedig kedvezményes áron juthatsz hozzá a termékhez. A szállítási idő alatt értesíteni fogunk arról, hogy hol tart a termék. Siess! Ugyanis csak korlátozott számban rendelhetőek ilyen áron!

A BOUDOIR [(/ˈbuːdwɑːr/;] PAD

„Ennek a bútornak az elkészítésére egy régebbi párizsi utazásom inspirált. Az én szememben a párizsi hölgyek megjelenésében a függetlenség és az elegancia egyfajta sikkel párosul. Előttük tisztelgek a Boudoir ülőpad formatervezésével, mely az intim női szalonok ihletettségében született: ellenállhatatlanul titokzatos.”

Yuan Hu – a tervező

Az ANYAG– AMIKOR AZ ELEGANCIA MEGHÍVATJA MAGÁT AZ OTTHONODBA

A velúr anyag a XIV. században jelent meg Európában. Eleganciája, selymes tapintása, fényessége gazdagságot sugall, így hamar úri viseletté vált, és a mai napig a divat és a lakberendezés alapdarabjaként tartják számon. A franciák „double ton” hatásnak nevezik a velúr izgalmas fény-anyag játékát - nem meglepő módon, hiszen egyedülállóan abban, ahogy a színét váltogatja attól függően, hogy szálai hogyan állnak, illetve hogy milyen irányból éri a fény. És ha mindez nem lenne elég: a velúr puhasága és selymessége miatt is különlegesnek számít az anyagok közt, hiszen puszta érintése is kellemes érzelmeket eredményez!

A FA – ÖRÖKÉLETŰ BALTI NYÍRFA

A Boudoir ülőpad váza és lábai az Észak-Európában őshonos balti nyírfából készültek. A tömör nyírfa közismerten az arisztokratikus fák közé tartozik, tulajdonságainak köszönhetően ugyanis kiváló bútor-alapanyagnak tekinthető: fény és hő álló, valamint erős rajzolatú rostjainak köszönhetően ütésbírása is kimagasló. Mindemellett a biológiai sokszínűség fenntartása érdekében is előnyös választásnak bizonyul a nyír, hiszen egy gyorsan növekvő fafajnak tekinthető.

ÍGY KOMBINÁLD – IDŐTÁLLÓ ELEGANCIA

Egyszerre stílusos és fényűző, ez az „art deco” stílusban tervezett ülőpad, mely egy egész évszázadot átívelve is tökéletesen illik a 21. századi otthonok bútorai közé! Tekinthetsz rá egy nőies szoba ékköveként, vagy lágyan áthangolhatsz vele egy férfias szobát – ennek az ülőpadnak a legelőnyösebb tulajdonsága az, hogy környezetéhez alkalmazkodva visz különleges hangulatot a helyiségbe. Ugyan olyan jól mutathat otthonod előterében, mint a hálószobádban, az ágyad végébe állítva: minden esetben kellemes, nyugodt hangulatot ad a helyiségnek, melyet minden bizonnyal élvezni fognak a vendégeid is, valamint te is egy fárasztó nap végén. A felhasználásának lehetőségeinek csak képzeleted szabhat határt.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 99,00 cm
Szél: 30,00 cm
Mag: 55,00 cm
Súly 6,00 kg
Méretek
Ülés magasság 40 cm
Ülés mélység 65 cm
Láb magassága 24 cm
Karfa mérete 17,5x31x30 cm
Teherbírás 150kg
Termékadatok
Anyag Velúr, nyírfa, habszivacs
Huzat Fix
Szín Halványlila kárpit, natúr bükk láb
Kényelem Fél-kemény
Láb felülete matt
Szerelés A láb illesztést igényel
Segítségre van szüksége?