Ülőkés tároló pad kék velúr, 130 cm - MADISON

Ülőkés tároló pad kék velúr, 130 cm - MADISON

37.990 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 89.990 Ft


Kapható választék:

Szállítás:
1 - 2 munkanap
Termék mérete
130,00 cm x 50,00 cm x 45,00 cm

További szín(ek)


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

30 napos ingyenes visszaküldés

Ezért szeretjük

Egy nagy stílusos puff igazán feldobja előszobáját vagy hálószobáját. És még hasznos is. Ez a széles bársonytapintású kék pad egy nagy előnyel lett megáldva. Nem csak hogy szép és kényelmes, de még tárolónak is használhatjuk újságjainkhoz vagy akár párnáinknak.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 130,00 cm
Szél: 50,00 cm
Mag: 45,00 cm
Súly 28,00 kg
Méretek
Egyéb méretek Tároló: 125x45x37 cm
Termékadatok
Anyag Velúr hatású szövet, bútorlap
Szín Sötétkék
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződéseket a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiömlött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kézmeleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztítani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Ehhez illik

Kutatások szerint az emberek túlnyomó többségének a kék a kedvenc színe. Nem is csoda, hiszen a kék egy rendkívül elegáns szín és a számos gyönyörű árnyalata közül mindenki tud olyat választani, ami megfelel az ízlésének! Különösen kifinomult belső teret lehet kialakítani a felhasználásával, és attól sem kell félnünk, hogy túlságosan melankolikus lesz a végeredmény. Válogass bátran a palettáról! Megnézem a stílust.

Itt találkozhattál velünk

Segítségre van szüksége?