0
0
0

Tv állvány, beton hatású - URBAN CHIC

  • Tv állvány, beton hatású - URBAN CHIC

Tv állvány, beton hatású - URBAN CHIC

119.800 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 167.710 Ft


Elérhető
Rendeld meg most, hogy 2020.04.24 és 2020.05.01 között nálad lehessen

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretitek Ti

4.8 / 5

Miért ilyen jók az áraink?

Hogyan tudunk stílusos bútorokat kedvezőbb áron forgalmazni? Úgy, hogy nem a minőségen, hanem a logisztikai költségeken spórolunk, ugyanis a termékeinket egyenesen a gyárból szállítjuk, anélkül, hogy köztes állomásokon kellene várakozniuk.

Ezért szeretjük

Aki a megszokottól picit eltérő, különleges TV állványra vágyik, az mindennél jobban fogja szeretni ezt a modern, beton hatású szekrényt. Két mély oldalsó szekrénykében elfér minden, ami szükségeltetik, a polcai pedig még nagyobb tárolási kapacitást tesznek lehetővé a kisebb tárgyainknak.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 180,00 cm
Szél: 42,00 cm
Mag: 47,00 cm
Súly 45,00 kg
Termékadatok
Anyag Laminált MDF, porszórt acél
Szín Fehér, szürke, fekete
Gondozás
Ápolási információk A matt felületet mosószeres vízzel tisztítsuk meg a szennyeződéstől. Semmiképp ne alkalmazzunk zsíroldó hatású háztartási tisztító- és súrolószereket valamint kerüljük a dörzsölést! Az MDF lapból készül bútorok a gyártástechnológiai eljárásnak köszönhetően nem igényelnek a tisztításon túl egyéb ápolást.

Ehhez illik

Nem pusztán minimalizmus és egyszerűség, hanem maga a rendszerezettség, a gondosan és precízen összeállított dizájn! Ha konkrétan tudod, hogy mi az, ami megfelel az ízlésednek, ha arra törekszel, hogy a téged körülvevő dolgok a lehető legnagyobb összhangban legyenek egymással: ismerkedj meg a monokróm stílussal, és szervezz otthonodban mindent egy szín, vagy színpár köré. Alakítsd az életteredet a benső rendezettségedhez! Megnézem a stílust.

Itt találkozhattál velünk