• Price
    Ft - Ft
  • Színskála

Mi is lehetne jobb, mint egy takaros kis lakásba hazatérni, ahol mindennek megvan a helye, és nem kell keresnünk semmit. A mi tárolóink pont erre lettek kitalálva. Legyen akár rattanból vagy fából, csipkés kosárral vagy egyszerű fiókokkal, mindenképp nagy segítség a háztartásában.

Esztétikus és praktikus tárolók otthona bármely szobájához

Nem tud bárki egy hatalmas fali szekrénysort építeni ahol bármit lehet tárolni. Először is ezek igencsak borsos áron vannak, másodszor, nem mindenkinek van elég hely otthonában erre. Ráadásul a régi nagyi szekrények már kimentek a divatból. Hogyha tartani akarjuk a lépést a divattal, elhelyezhetünk néhány kis tárolót az otthonunkban a szobánk méretéhez igazodva. Elérhetőek változatos színekben és összeállításokban.

Egy szobában, az ágy bármelyik oldalára helyezheti őket. Nemcsak képes lesz tárolni bennük, szennyesét, könyveit, szemüvegét és sálait, de ráadásként, helyet biztosít két éjjeli lámpának, hogy indirekt világítást biztosítsanak az éjszakában és meleg légkör teremtsenek. Így adhat hozzá belső teréhez egy Shabby, modern, vagy klasszikus stílust!

Nincs több fejfájás a fürdőszobában, hogy hol legyenek fogkeféink, sminkünk, samponunk vagy körömlakkunk helye. A színek melyeket mi választunk a butoraim-nál, legtöbbször pasztell, a nyugtató zen hangulatát követő színek. Bizonyos tárolóink ráadásként akár ülőkeként is használhatóak, hogy rajtuk ülve kényelmesen megcsinálhassa pedikűrjét is.

A konyhában, a szekrényre helyezve, ezek a kis kosarak, helyéül szolgálnak szószainak, fűszernövényeinek, sütőpornak és vaníliának, apróbb konyhai eszközöknek mint a krumplipucoló, üvegnyitó és hasonló kis tárgyaknak melyet a mindennapi főzésre használ.

A legnagyobb tároló választék a butoraim.hu-nál

Nálunk megtalálható az egyik legnagyobb tároló kollekció és biztosak vagyunk benne hogy egy vagy több darab közülük részévé válik a mindennapi életének. Vessen egy pillantást hangulat fotóinkra, hogy ötleteket meríthessen otthona berendezéséhez.