Tárolódoboz dzsungel mintával, nagy - JUNGLE

Tárolódoboz dzsungel mintával, nagy - JUNGLE

6.590 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 6.990 Ft


Elérhető
Termék mérete
40,00 cm x 30,00 cm x 16,00 cm
Rendeld meg most, hogy 2019.05.27 és 2019.05.28 között nálad lehessen

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretjük

Nem mindennapi és extravagáns! Röviden így tudnánk jellemezni ezt az egyedi tervezésű tárolódobozt. Dzsungel mintájának árnyalatai tökéletesen illenek természetes világosbarna fa színéhez. Amellett, hogy rendkívül dekoratív, igazán hasznos is, hiszen szinte bármit elrejthetünk benne, aminek nem kell szem előtt lennie, kisebb használati tárgyaktól kezdve egészen a magazinokig. Ez a modell többféle méretben elérhető.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 40,00 cm
Szél: 30,00 cm
Mag: 16,00 cm
Súly 0,75 kg
Termékadatok
Anyag MDF
Szín Világosbarna, zöld
Gondozás
Ápolási információk A matt felületet mosószeres vízzel tisztítsuk meg a szennyeződéstől. Semmiképp ne alkalmazzunk zsíroldó hatású háztartási tisztító- és súrolószereket valamint kerüljük a dörzsölést! Az MDF lapból készül bútorok a gyártástechnológiai eljárásnak köszönhetően nem igényelnek a tisztításon túl egyéb ápolást.

Ehhez illik

Képzeld el, hogy betévedsz egy sűrű erdőbe! Nem kell messzire képzelned magadat, pont jó, ha egy olyan erdőt képzelsz magad elé, ahova akár most azonnal ki tudnál sétálni. Itthon vagy, nem messze az otthonodtól. Körülötted a madarak csicseregnek.Ahogy egyre mélyebbre mész az erdőben, a nap fényei egyre kevésbé szűrődnek át a levelek közt, a színek hirtelen bársonyossá, és telítetté válnak. A levelek pávazölden ringadoznak az ágakon, egymásba olvadnak, itt-ott már szinte olajkékek. A hangulat békés, nyugalmas, felfrissítő. Megnézem a stílust.

Itt találkozhattál velünk