0
0
0

Szürke bársony ülőke, tárolórésszel - MAXIM'S

Szürke bársony ülőke, tárolórésszel - MAXIM'S

14.990 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 21.599 Ft


Elérhető
Rendeld meg most, hogy 2019.09.19 és 2019.09.20 között nálad lehessen

További szín(ek)


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretitek Ti

4.8 / 5

Miért ilyen jók az áraink?

Hogyan tudunk stílusos bútorokat kedvezőbb áron forgalmazni? Úgy, hogy nem a minőségen, hanem a logisztikai költségeken spórolunk, ugyanis a termékeinket egyenesen a gyárból szállítjuk, anélkül, hogy köztes állomásokon kellene várakoznia.

Ezért szeretjük

A MAXIM'S puff egy igazi gyöngyszem! Bársony anyagának köszönhetően rendkívül magasfokú eleganciát sugároz, szürke színéből adódóan pedig szinte bármilyen színvilágban berendezett térben ékes kiegészítő és plusz ülőhely lehet. Levehető tetejének köszönhetően pedig extra tároló hellyel szolgál kisebb dolgok számára.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 36,50 cm
Szél: 36,50 cm
Mag: 46,00 cm
Súly 5,00 kg
Méretek
Egyéb méretek Tárolórész belső méretei: 32x32x40 cm
Termékadatok
Anyag Bársonytextil, fém
Szín Pasztell lila
Egyéb tudnivalók Teteje levehető
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződésekét a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiöntött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kéz meleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztítani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Itt találkozhattál velünk