0
0
0

Széles összehajtható puff fiókokkal, bézs - MALMÖ

Széles összehajtható puff fiókokkal, bézs - MALMÖ

22.390 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 32.279 Ft


Elérhető
Rendeld meg most, hogy 2019.09.17 és 2019.09.18 között nálad lehessen

További szín(ek)


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretitek Ti

4.8 / 5

Miért ilyen jók az áraink?

Hogyan tudunk stílusos bútorokat kedvezőbb áron forgalmazni? Úgy, hogy nem a minőségen, hanem a logisztikai költségeken spórolunk, ugyanis a termékeinket egyenesen a gyárból szállítjuk, anélkül, hogy köztes állomásokon kellene várakoznia.

Ezért szeretjük

Ez a bézs szövet puff bármire képes! A levehető fedélnek köszönhetően bármit tárolhat tágas belsejében, alján található fiókjai pedig még több lehetőséget nyújtanak kiegészítőink tárolására. Sarokba rakva akár extra ülőhelyként szolgálhat nappalijában, vagy egy praktikus ülőkeként, bárhol otthonában.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 41,50 cm
Szél: 83,50 cm
Mag: 43,00 cm
Súly 7,00 kg
Méretek
Fiók belméret 30x37x15,5 cm
Teherbírás 300 kg
Egyéb méretek Felső tárolórész mérete: 40x38,5x17,5 cm
Termékadatok
Anyag Szövet, MDF
Szín Bézs
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződéseket a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiöntött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kéz meleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztítani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Itt találkozhattál velünk