0
0
0

Steppelt kanapé, szürkésbarna - TABAC

  • Steppelt kanapé, szürkésbarna - TABAC

Steppelt kanapé, szürkésbarna - TABAC

99.990 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 119.900 Ft

Törlesztőrészlet:
9.644 Ft/hó 12 hónapra. Több információ

Elérhető
Rendeld meg most, hogy 2019.11.20 és 2019.12.04 között nálad lehessen

További szín(ek)


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretitek Ti

4.8 / 5

Miért ilyen jók az áraink?

Hogyan tudunk stílusos bútorokat kedvezőbb áron forgalmazni? Úgy, hogy nem a minőségen, hanem a logisztikai költségeken spórolunk, ugyanis a termékeinket egyenesen a gyárból szállítjuk, anélkül, hogy köztes állomásokon kellene várakoznia.

Ezért szeretjük

Ez a modern skandináv stílusú kétszemélyes kanapé egy rendkívül kifinomult, divatos kiegészítője lehet a nappalidnak. Kényelmes kialakítása élvezetessé teszi a benne eltöltött időt, szürkésbarna színének köszönhetően pedig szinte bármilyen színvilágban berendezett otthonban jól mutat.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 127,00 cm
Szél: 75,00 cm
Mag: 76,00 cm
Súly 15,00 kg
Méretek
Ülés magasság 40 cm
Termékadatok
Anyag Fenyő, farostlemez, bársonyos hatású szövet
Szín Szürkésbarna, világosbarna
Hab specifikáció 30 Kgs/m3
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződésekét a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiöntött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kéz meleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztítani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Itt találkozhattál velünk