• Price
    Ft - Ft
  • Színskála

A puffok egyre és egyre divatosabbak. Kaphatóak szinte bármilyen méretben, színben, formában, különböző anyagokból készült darabok, változatos árakon. Puffok szobája díszítéséhez, tároláshoz, ülőkének, lábtartónak, vagy kisállatai számára. Mindenki talál valami számára megfelelőt.

De mi is egy puff valójában?

Eredetileg, a puffokat párban vagy magukban, árulták kanapék és fotelek mellé. Mindig a lábaink megtartására használtuk mikor kényelmesen el szerettünk volna feküdni a fotelunkban. A külön puff vásárlás nem volt megszokott. De, azóta a puffok elengedhetetlen tartozékaivá váltak otthonunknak.

Puff ülőkéink elhelyezhetőek bárhová, akár egy kis asztal köré, barátainknak helyet nyújtva kisebb lakásunkban, vagy hálószobánkban hogy könnyedén felhúzhassuk zoknijainkat. Tegye fürdőszobájába, ha szeretné könnyedén levágni lábujjkörmeit, vagy az előtérbe hogy beköthesse cipőit rajta ülve. Mivel sokféle anyagból készülhetnek, változatos színekben, könnyen megtalálhatja a bútoraihoz illő darabokat, legyen az modern, klasszikus vagy Shabby stílusú.

Ráadásul ülőke és lábtartó funkciója mellé, a tároló puff a szemek elől elrejteni kívánt tárgyak eltüntetésének lehetőségével is rendelkezik. Megfelelő helyet biztosíthat cipőkrémei és keféi, pizsamái és papucsai, szalvéták, apróbb irodai eszközök, ceruzák és vonalzók, játékok vagy füzetek és újságok számára.

Roppant mód praktikus még kisállataink számára is! Néhány puff bejárattal az oldalán van kialakítva, hogy kisebb háziállatai nyugodtan pihenhessenek bennük elrejtőzve. Párnázott tetejére kisállata felmászhat és folytathatja pihenőjét, miközben fel-felnézhet önre, hogy láthassa mivel foglalkozik gazdája.

Rengeteg vendég? Nincs ok az aggodalomra, a Bútoraim.hu puffjai segítenek!

Képzelje el... Meghívja néhány barátját, az asztal a nappaliban elő van készítve, az előételek egy szép kínálóban várakoznak. A pezsgő hűl a hűtőben, a poharak az asztalon, a gyertyák halvány fényükkel borítják be melegen a szobát. A hangulat tökéletes! Megszólal a csengő és... a három várt barát helyett, egy szórakozott 6 fős társaság érkezik. De hova üljenek? Csak egy 3 személyes kanapé van! De semmi pánik, tudja, hogy nemrég érkeztek meg az új összehajtható puffjai, a Bútoraim.hu online bútor és dekoráció bolttól. Megkönnyebbül, ahogy barátai is. Sőt, az az érzése támad, hogy a barátja jóképű unokatestvére Sándor, érdeklődve néz Önre... Netán elbűvölte volna barátságos beltere? Vagy talán Ön? Folytatása következik...