Összehajtható ülőkés tároló puff márvány mintával - MARBRE

Összehajtható ülőkés tároló puff márvány mintával - MARBRE

6.590 Ft 3.590 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 9.479 Ft


Elérhető
Rendeld meg most, hogy 2019.07.17 és 2019.07.18 között nálad lehessen

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

4.8 / 5

Ezért szeretjük

Mindenki imádja a többfunkciós bútorokat! Ennek az ülőkének a felső része levehető hogy belsejében bármit elrejthessünk. Letisztult alakjának és márvány mintás dizájnjának köszönhetően ízlésesen fog mutatni egy modern vagy előkelő belsőtérben.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 37,50 cm
Szél: 37,50 cm
Mag: 37,50 cm
Súly 3,00 kg
Méretek
Összehajtott méret 37,5 x 37,5 x 6,5 cm
Teherbírás 300 kg
Termékadatok
Anyag Műbör, MDF
Szín Márvány mintás
Gondozás
Ápolási információk A textilbőr/műbőr anyagok igazán könnyedén tisztíthatóak. Legegyszerűbben ablaktisztítóval vagy szappanos vízzel távolíthatóak el a szennyeződések. Permetezzük le a felületet és töröljük át egy puha ruhával vagy papírkendővel. Ha végeztünk töröljük át a felületet tiszta nedves ruhával, majd egy száraz ruhával töröljük szárazra. Így elkerülhető, hogy a felület foltosodjon. Minden vegyszeres tisztítás előtt végezzünk tesztet egy nem látható helyen és ha végeztünk, tiszta vízzel is töröljük át a felületet!

Ehhez illik

Egyszerűség és letisztultság jellemzi a skandináv dizájnt. Ha ezt a stílust választod, arra kell törekedned, hogy olyan bútorokkal, dekorációkkal töltsd meg otthonodat, melyek a rendezettség és az átláthatóság hangulatát keltik. A stílus kialakításához természetes, illetve natúr színekből válogass a nagyobb bútorok esetében, az így elért nyugalmat árasztó belső teret pedig megfűszerezheted pár színben harmonizáló, mégis dominánsabb árnyalatú dekorációval. Megnézem a stílust.

Itt találkozhattál velünk