0
0
0

Összehajtható bársony puff, zöld - VELVET

Összehajtható bársony puff, zöld - VELVET

6.590 Ft 3.990 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 9.479 Ft


Elérhető
Rendeld meg most, hogy 2019.08.22 és 2019.08.23 között nálad lehessen

További szín(ek)


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretitek Ti

4.8 / 5

Ezért szeretjük

Újra hódítanak a bársony szövettel bevont bútorok. Vigyen színt és életet otthonába ezzel az egyszerű, mégis nagyszerű zöld puffal. A kis összehajtható puff pedig amellett, hogy szép, extra ülőhelyként szolgál vendégei számára és tágas belsejével helyet biztosít, mindennapi használati tárgyai számára. Rejtse el benne azt, aminek nem kell szem előtt lennie.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 37,00 cm
Szél: 37,00 cm
Mag: 38,00 cm
Súly 3,00 kg
Méretek
Teherbírás 300 kg
Egyéb méretek Összehajtott méret: 37x37x7 cm
Termékadatok
Anyag Bársony szövet, MDF
Szín Zöld
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződésekét a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiöntött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kéz meleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztítani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Ehhez illik

Képzeld el, hogy betévedsz egy sűrű erdőbe! Nem kell messzire képzelned magadat, pont jó, ha egy olyan erdőt képzelsz magad elé, ahova akár most azonnal ki tudnál sétálni. Itthon vagy, nem messze az otthonodtól. Körülötted a madarak csicseregnek.Ahogy egyre mélyebbre mész az erdőben, a nap fényei egyre kevésbé szűrődnek át a levelek közt, a színek hirtelen bársonyossá, és telítetté válnak. A levelek pávazölden ringadoznak az ágakon, egymásba olvadnak, itt-ott már szinte olajkékek. A hangulat békés, nyugalmas, felfrissítő. Megnézem a stílust.

Itt találkozhattál velünk