0
0
0

Összehajtható bársony puff, pasztell lila - VELVET

Összehajtható bársony puff, pasztell lila - VELVET

6.590 Ft 3.990 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 9.479 Ft


Elérhető
Rendeld meg most, hogy 2019.08.22 és 2019.08.23 között nálad lehessen

További szín(ek)


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretitek Ti

4.8 / 5

Ezért szeretjük

Újra hódítanak a bársony szövettel bevont bútorok. Vigyen színt és életet otthonába ezzel az egyszerű, mégis nagyszerű pasztell lila puffal. A kis összehajtható puff pedig amellett, hogy szép, extra ülőhelyként szolgál vendégei számára és tágas belsejével helyet biztosít, mindennapi használati tárgyai számára. Rejtse el benne azt, aminek nem kell szem előtt lennie.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 37,00 cm
Szél: 37,00 cm
Mag: 38,00 cm
Súly 3,00 kg
Méretek
Teherbírás 300 kg
Egyéb méretek Összehajtott méret: 37x37x7 cm
Termékadatok
Anyag Bársony szövet, MDF
Szín Pasztell lila
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződésekét a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiöntött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kéz meleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztítani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Ehhez illik

A rózsaszín árnyalatai - kezdve a piros felé kacsintgató mély burgundival egészen a füstös, púderes rózsaszínig - átvették az uralmat a legújabb lakberendezési trendek felett. A rózsaszín árnyalatai egyértelműen nőiesek, de mindegyik másféleképpen: egy közös bennük: kifinomultságot visznek a belső térbe! Mi azért szeretjük a rózsaszínt, mert otthonosabbá és melegebbé teszi az otthonokat. Ha sötétebb árnyalatot választunk, akkor előkelőbb hangulatot teremthetünk, ha pedig világosabbat akkor vidámabbá és energikusabbá tehetjük a helyiséget. Megnézem a stílust.

Itt találkozhattál velünk