0
0
0

Modern fémvázas szék, piros - PEPITA

  • Modern fémvázas szék, piros - PEPITA

Modern fémvázas szék, piros - PEPITA

13.490 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 18.880 Ft

Elfogyott :(

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretitek Ti

4.8 / 5

Miért ilyen jók az áraink?

Hogyan tudunk stílusos bútorokat kedvezőbb áron forgalmazni? Úgy, hogy nem a minőségen, hanem a logisztikai költségeken spórolunk, ugyanis a termékeinket egyenesen a gyárból szállítjuk, anélkül, hogy köztes állomásokon kellene várakozniuk.

Ezért szeretjük

Modern fémvázas szék, piros - PEPITA

Könnyed, légies, retró és mégis modern, így jellemezhetnénk ezt a kényelmes, összecsukható pillangószéket. Szuper kiegészítő lehet a medence mellett, de a teraszra is jó választás lehet.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 87,00 cm
Szél: 75,00 cm
Mag: 86,00 cm
Súly 5,00 kg
Méretek
Ülés magasság 40 cm
Termékadatok
Anyag Szövet
Szín Piros, fekete
Láb felülete Fém
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződéseket a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiöntött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kéz meleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztítani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Itt találkozhattál velünk