Kutya fekhely 70x100 cm, antracit - BERGEN

Kutya fekhely 70x100 cm, antracit - BERGEN

19.990 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 22.900 Ft


Kapható választék:

Szállítás:
1 - 2 munkanap
Termék mérete
95,00 cm x 65,00 cm x 18,00 cm

További szín(ek)


Szállítás

Abban az esetben, ha 10.000 Ft alatt vásárolsz, a kiszállítás 990 Ft az egész ország területén. Amennyiben a rendelésed meghaladja a 10.000 Ft-ot, a szállítás ingyenes.

Ingyenes visszaküldés

Ha a termék nem felel meg elvárásaidnak, lehetőséged van ingyenesen visszaküldeni az átvétel utáni 30 napon belül. Töltsd ki ezt az ívet és a csomag elszállításáról mi gondoskodunk.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 95,00 cm
Szél: 65,00 cm
Mag: 18,00 cm
Súly 1,45 kg
Termékadatok
Anyag Huzat: 100% nagyteherbírásu pamut finom kőmosású és durva kőmosású; Bélés: 100% polyester
Szín Fekete alapon fehér mintával
Egyéb tudnivalók Levehető párna huzat

Ezért szeretjük

Ez az egyedülálló fekete megfordítható kutya párna gyöngyszeme lehet minden otthonnak. Ennek a kényelmes kutya ágynak a nagy teherbírású 100% pamut huzata kétoldalú anyagfelhasználással készült. Az egyik egy úgynevezett finom kőmosású eljárással míg a másik durva kőmosással. Ez lehetővé teszi hogy a kis házi kedvenc ízlése szerint válassza ki a számára leg opcionálisabb fekvőhelyet.
INSTRUCTION: Every text has to be in p tags with a unique class (html: p data-product-attributes-tags="xxx" ), which shall have the same name as the product attribute assigned to the product. The text will be visible only on product pages with the same product attribute as the data-tag. Other content not within html p will be removed including this instruction and the horizontal lines.

Gondozás

A mosogatógépben mosható, mikróban nem használható.


Száraz törlőkendővel, portörlővel tisztítható


Tisztítása nedves törlőkendővel, tisztítókendővel.


A faápoló és tisztítószereket enyhén nedves törlőruhára vigye fel. Használjon mindig puha felületű törlőkendőt a tisztításhoz.


Kímélő mosószeres, max 30°C-os vízben kézzel tisztítható


Meleg vízben szivaccsal, szappan vagy mosogatószer használatával mosható. Jól facsarja ki a szivacsot a mosás előtt. A rozsdásodás elkerülése végett, törölje szárazra egy ronggyal.


Mosogatógépben mosható, mikróban melegíthető.


60°-on mosógépben mosható, 150°-on vasalható, szárítógépben kímélő programon szárítható.


Vizes szivaccsal mosható, alacsony hőfokon kifordítva vasalandó.


A fa részekre faápoló és tisztítószereket enyhén nedves törlőruhára vigye fel. Használjon mindig puha felületű törlőkendőt a tisztításhoz. A kárpit enyhe kárpittisztító szerrel dörzsölés nélkül, óvatosan tisztítható. A foltosodás elkerülése végett egyszerre tisztítsa az egész felületet. Ne bő vizzel tisztítsa és használat előtt hagyja teljesen megszáradni.


Csak kézzel, szappanos szivacs használatával mosható. Ez a termék mikróban nem melegíthető.


Tisztításukhoz elégséges a mosószeres átkefélés, majd egy alapos, és bő vizes öblítés, amihez jól használható a locsolótömlő is, de még inkább a nagynyomású mosó. Ezek kiváló UV állóságú szálakból fonott bútordarabok, amelyek könnyen tisztíthatók, és gyorsan le is száradnak a napon. A kerti szezon végével tegyük a bútorokat zárt, esőtől, fagytól védett helyre. A párnák huzatát enyhe mosószeres, kéz meleg vízben szabad csak tisztítani, ezután télre csak szárazon, nedvességtől védett helyre kell eltenni.

Használat

Ez a szófa egy egyszerű, de nagyszerű megoldás arra, hogy egy kis színt vigyünk a nappaliba. Kiválóan párosítható minden stílussal és kombinációval. Tipp: válassz néhány dekorációt, ami passzol a gombok színéhez, hogy még jobban kitűnjön.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 95,00 cm
Szél: 65,00 cm
Mag: 18,00 cm
Súly 1,45 kg
Termékadatok
Anyag Huzat: 100% nagyteherbírásu pamut finom kőmosású és durva kőmosású; Bélés: 100% polyester
Szín Fekete alapon fehér mintával
Egyéb tudnivalók Levehető párna huzat
Segítségre van szüksége?