Kötött ülőke 4 lábbal, szürke - KNOT

Kötött ülőke 4 lábbal, szürke - KNOT

14.990 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 17.190 Ft


Elérhető
Termék mérete
37,00 cm x 37,00 cm x 39,00 cm
Rendeld meg most, hogy 2019.05.27 és 2019.05.28 között nálad lehessen

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretjük

Ha szeretnéd feldobni otthonod hangulatát, válassz kötött ülőkét! Divatos, kényelmes és szép is. Hangulatossá varázsolja a nappalit, halászobát, de gyerekszobába is tökéletesen helytáll. Lábtartónak, ülőhelynek egyaránt megfelel, de önmagában mint kiegészítő is nagyon mutatós.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 37,00 cm
Szél: 37,00 cm
Mag: 39,00 cm
Súly 4,00 kg
Termékadatok
Anyag Pamut, MDF
Szín Szürke, világosbarna lábakkal
Szerelés A láb illesztést igényel.
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződéseket a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiöntött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kéz meleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztítani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Ehhez illik

Nem pusztán minimalizmus és egyszerűség, hanem maga a rendszerezettség, a gondosan és precízen összeállított dizájn! Ha konkrétan tudod, hogy mi az, ami megfelel az ízlésednek, ha arra törekszel, hogy a téged körülvevő dolgok a lehető legnagyobb összhangban legyenek egymással: ismerkedj meg a monokróm stílussal, és szervezz otthonodban mindent egy szín, vagy színpár köré. Alakítsd az életteredet a benső rendezettségedhez! Megnézem a stílust.

Itt találkozhattál velünk