0
0
0

Kötött puff, szürke - TRICOT

Kötött puff, szürke - TRICOT

9.990 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 17.990 Ft


Elérhető
Rendeld meg most, hogy 2020.06.09 és 2020.06.10 között nálad lehessen

További szín(ek)


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretitek Ti

4.8 / 5

Miért ilyen jók az áraink?

Hogyan tudunk stílusos bútorokat kedvezőbb áron forgalmazni? Úgy, hogy nem a minőségen, hanem a logisztikai költségeken spórolunk, ugyanis a termékeinket egyenesen a gyárból szállítjuk, anélkül, hogy köztes állomásokon kellene várakozniuk.

Ezért szeretjük

Ha szeretnéd feldobni otthonod hangulatát, válassz kötött puffot! Divatos, kényelmes és szép is. Hangulatossá varázsolja a nappalit, hálószobát, de gyerekszobában is tökéletesen helytáll. Lábtartónak, ülőhelynek egyaránt megfelel, de önmagában mint kiegészítő is nagyon mutatós.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 40,00 cm
Szél: 40,00 cm
Mag: 30,00 cm
Súly 2,00 kg
Termékadatok
Anyag Polisztirol gyönggyel töltött pamut
Huzat A huzat levehető.
Szín Szürke
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződéseket a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiöntött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kéz meleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztítani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Itt találkozhattál velünk