Fehér - arany karácsony

Kinek érdemes ezt a karácsonyi stílust választani?

Ha a skandi, a minimalista, vagy a modern stílus kedvelője vagy, akkor már amúgy is szereted a fehéret. Dobd fel meglévő stílusodat egy kis arannyal a karácsonyi feeling megteremtése érdekében!

Az északi fények karácsonya

Kinek érdemes ezt a karácsonyi stílust választani?

Ha az olajzöld, és a bársony rajongója vagy, akkor már eleve egy egzotikus enteriőr büszke tulajdonosa lehetsz! Miért ne dobhatnád fel meglévő stílusod az északi fények csillogásával idén karácsonykor?

Piros-zöld karácsony pasztellben

Kinek érdemes ezt a karácsonyi stílust választani?

A hagyományos karácsonyi színek kétség kívül hangulatosak, és jól passzolnak egymáshoz. Ha ragaszkodsz ezekhez a színekhez, de van benned egy kis formabontó hajlam, akkor cseréld fel őket a pasztell variánsaikkal!

Organikus elemek karácsonykor is

Kinek érdemes ezt a karácsonyi stílust választani?

Idén karácsonykor a legfrissebb trend az organikus, etnos karácsonyi dekor. Választhatod ennek fehér, vagy fekete monokróm variánsát a modern, természetközeli karácsony megteremtéséhez!

Cukorkás karácsonyi fotóstúdió

Kinek érdemes ezt a karácsonyi stílust választani?

Válaszd a cukorkás stílust, ha az egész karácsony alatt egy fotóstúdió jellegű környezetben szeretnéd érezni magadat. Nem is kell mást tenned, csak megtömni a pocakod édességekkel, az otthonodat pedig cukorkás rózsaszínnel!

Ajándékozz meg másokat!

Ha tudod, hogy a családtagjaid, vagy a barátaid közül valaki szereti a Butopea-t, lepd meg egy Butopea ajándékutalvánnyal!

Azért különlegesek az utalványaink, mert egy kis személyes kedvességet is csempészhetsz a csomagba: ezeket az origami szívecskéket magad hajtogathatod össze mielőtt beborítékolnád.

Kézzel készült fa dekorációk

Legújabb karácsonyi kollekciónk darabjai ezek a nagyon aranyos kézzel készült fa dekorációk, melyek közt találsz télapót, diótörőt, matrjoska babát egyaránt!

Nézz körbe a képek között, ha valami igazán hagyományos kinézetű dekorációt szeretnél a fádra tenni, vagy ha csak szimplán a kályha fölé biggyesztenél egy keves ki mikulást!