0
0
0

Vigyél örömöt az otthonodba

Télen, mikor egyre hidegebb van odakint, és napról napra hamarabb sötétedik be, nem is vágyunk másra, mint hogy egy olyan helyre térhessünk haza, ahol béke, biztonság és nyugalom vár. A dán emberek nagyon jól ráéreztek az otthonosság lényegére. Egy olyan új stílust hoztak létre, melynek középpontjában az áll, hogy boldognak érezzük magunkat az otthonunkba: ezt nevezik Hygge-nek. Fedezd fel a dán lakberendezés művészetét, és alakítsd át az otthonodat úgy, tökéletes hely legyen a pihenésre.

A Skandináv Hygge kihagyhatatlan elemei

Pihe-puha dísztárgyak

Teremts egy hangulatos sarkot magadnak, az ablak vagy a kályha mellett, ahol puha, meleg, szőrmés tárgyakkal veszed körbe magadat.

Gyertyák

Lámpákkal és gyertyákkal megteremtheted az a kellemes vidám ragyogást, amely a napfény melegét viszi otthonodba télen is. .

Üdvözlő szavak

A Hygge felfogásban nagy hangsúlyt kap a családdal illetve a barátokkal töltött idő. Ez a felfogás jelenik meg abban a gesztusban, hogy kedves üzeneteket helyezel el az otthonodban.

Természetes színek

A fából, a parafából és a lenből készült darabok a természet nyugalmát hozzák otthonodba, ezzel biztosítva az otthoni feltöltődést.

Kezdj neki!