Franciaágy 160x200 cm, púder bársony - BAGATELLE

Franciaágy 160x200 cm, púder bársony - BAGATELLE

94.200 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 135.599 Ft


Elérhető
Termék mérete
217,00 cm x 170,00 cm x 100,00 cm
Rendeld meg most, hogy 2019.07.03 és 2019.07.05 között nálad lehessen

További szín(ek)


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretjük

Otthonunk egyik legmeghatározóbb része a hálószoba, hiszen fontos, hogy megfelelő pihenést biztosítson számunkra. Ehhez azonban elengedhetetlen egy kényelmes fekvőhely, mely ha stílusában és kialakításában ízlésünknek is megfelelő, akkor igazán kellemes hangulatot varázsol a pihenésre. Ez a púder színű, háttámlás ágykeret bársony kárpitjának köszönhetően rendkívüli eleganciát és modernitást sugároz.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 217,00 cm
Szél: 170,00 cm
Mag: 100,00 cm
Súly 60,00 kg
Méretek
Fekvőfelület mérete 160x200 cm
Láb magassága 14 cm
Egyéb méretek Ágyrács és padló távolsága: 27 cm
Termékadatok
Anyag Keret: furnérlemez Ágyrács: nyárfa Középső támasztó: fémcső Anyag: bársony szövet
Szín Púder, világosbarna
Láb felülete fa
Szerelés A terméket lapraszerelten szállítjuk.
Egyéb tudnivalók Ágyrács tartozik, matrac nem tartozik hozzá.
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződésekét a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiöntött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kéz meleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztítani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Ehhez illik

A rózsaszín árnyalatai - kezdve a piros felé kacsintgató mély burgundival egészen a füstös, púderes rózsaszínig - átvették az uralmat a legújabb lakberendezési trendek felett. A rózsaszín árnyalatai egyértelműen nőiesek, de mindegyik másféleképpen: egy közös bennük: kifinomultságot visznek a belső térbe! Mi azért szeretjük a rózsaszínt, mert otthonosabbá és melegebbé teszi az otthonokat. Ha sötétebb árnyalatot választunk, akkor előkelőbb hangulatot teremthetünk, ha pedig világosabbat akkor vidámabbá és energikusabbá tehetjük a helyiséget. Megnézem a stílust.

Itt találkozhattál velünk