0
0
0

Franciaágy keret 160x200 cm, olajkék bársony - BAGATELLE

Franciaágy keret 160x200 cm, olajkék bársony - BAGATELLE

89.900 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 135.599 Ft

Törlesztőrészlet:
8.671 Ft/hó 12 hónapra. Több információ

Elérhető
Rendeld meg most, hogy 2019.10.25 és 2019.10.29 között nálad lehessen

További szín(ek)


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretitek Ti

4.8 / 5

Miért ilyen jók az áraink?

Hogyan tudunk stílusos bútorokat kedvezőbb áron forgalmazni? Úgy, hogy nem a minőségen, hanem a logisztikai költségeken spórolunk, ugyanis a termékeinket egyenesen a gyárból szállítjuk, anélkül, hogy köztes állomásokon kellene várakoznia.

Ezért szeretjük

Otthonunk egyik legmeghatározóbb része a hálószoba, hiszen fontos, hogy megfelelő pihenést biztosítson számunkra. Ehhez azonban elengedhetetlen egy kényelmes fekvőhely, mely ha stílusában és kialakításában ízlésünknek is megfelelő, akkor igazán kellemes hangulatot varázsol a pihenésre. Ez az olajkék, háttámlás ágykeret bársony kárpitjának köszönhetően rendkívüli eleganciát és modernitást sugároz.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 217,00 cm
Szél: 170,00 cm
Mag: 100,00 cm
Súly 60,00 kg
Méretek
Fekvőfelület mérete 160x200 cm
Láb magassága 14 cm
Egyéb méretek Ágyrács és padló távolsága: 27 cm
Termékadatok
Anyag Ágyrács: nyárfa Középső támasztó: fémcső
Anyagösszetétel Bársony szövet
Szín Olajzöld, barna
Váz anyaga Furnérlemez
Láb felülete fa
Szerelés A terméket lapraszerelten szállítjuk.
Egyéb tudnivalók Ágyrács tartozik, matrac nem tartozik hozzá.
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződésekét a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiöntött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kéz meleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztítani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Ehhez illik

Képzeld el, hogy betévedsz egy sűrű erdőbe! Nem kell messzire képzelned magadat, pont jó, ha egy olyan erdőt képzelsz magad elé, ahova akár most azonnal ki tudnál sétálni. Itthon vagy, nem messze az otthonodtól. Körülötted a madarak csicseregnek.Ahogy egyre mélyebbre mész az erdőben, a nap fényei egyre kevésbé szűrődnek át a levelek közt, a színek hirtelen bársonyossá, és telítetté válnak. A levelek pávazölden ringadoznak az ágakon, egymásba olvadnak, itt-ott már szinte olajkékek. A hangulat békés, nyugalmas, felfrissítő. Megnézem a stílust.

Itt találkozhattál velünk