Fényképtartó, dzsungeles - DEEP JUNGLE

Fényképtartó, dzsungeles - DEEP JUNGLE

2.760 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 4.990 Ft


Elérhető
Termék mérete
56,00 cm x 2,20 cm x 32,00 cm
Rendeld meg most, hogy 2019.05.27 és 2019.05.28 között nálad lehessen

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretjük

Nemcsak hasznos, még mutatós is! Így jellemezhetnénk ezt a pálmaleveles, kaktuszos fényképtartót, mely remek keretet ad kedvenc képeidnek, és az alul található csipeszekre pedig akár fontos jegyzeteidet is csiptetheted.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 56,00 cm
Szél: 2,20 cm
Mag: 32,00 cm
Súly 0,80 kg
Méretek
Képméret 10x10 cm
Termékadatok
Anyag MDF, natúr fa, fém
Szín Pasztell zöld, fehér, arany, natúr fa
Gondozás
Ápolási információk A matt felületet mosószeres vízzel tisztítsuk meg a szennyeződéstől. Semmiképp ne alkalmazzunk zsíroldó hatású háztartási tisztító- és súrolószereket valamint kerüljük a dörzsölést! Az MDF lapból készül bútorok a gyártástechnológiai eljárásnak köszönhetően nem igényelnek a tisztításon túl egyéb ápolást.

Ehhez illik

Képzeld el, hogy betévedsz egy sűrű erdőbe! Nem kell messzire képzelned magadat, pont jó, ha egy olyan erdőt képzelsz magad elé, ahova akár most azonnal ki tudnál sétálni. Itthon vagy, nem messze az otthonodtól. Körülötted a madarak csicseregnek.Ahogy egyre mélyebbre mész az erdőben, a nap fényei egyre kevésbé szűrődnek át a levelek közt, a színek hirtelen bársonyossá, és telítetté válnak. A levelek pávazölden ringadoznak az ágakon, egymásba olvadnak, itt-ott már szinte olajkékek. A hangulat békés, nyugalmas, felfrissítő. Megnézem a stílust.

Itt találkozhattál velünk