0
0
0

Falióra polcokkal - HALMSTAD

Falióra polcokkal - HALMSTAD

2.990 Ft 1.990 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 6.890 Ft


Elérhető
Rendeld meg most, hogy 2019.12.13 és 2019.12.16 között nálad lehessen

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretitek Ti

4.8 / 5

Miért ilyen jók az áraink?

Hogyan tudunk stílusos bútorokat kedvezőbb áron forgalmazni? Úgy, hogy nem a minőségen, hanem a logisztikai költségeken spórolunk, ugyanis a termékeinket egyenesen a gyárból szállítjuk, anélkül, hogy köztes állomásokon kellene várakozniuk.

Ezért szeretjük

Egyszerű dizájn, mégis nagyszerű praktikum. Ezekkel a szavakkal illetném elsők között ezt a hasznos kis polcot. Bármely otthon nagyszerű díszeleme lehet akár az előszobában akár nappaliban. Kedves kis emléktárgyakat, képeket helyezhetünk el rajta, és még az időt is megleshetjük rajta csak, hogy biztos el ne késsünk sehonnan se.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 50,00 cm
Szél: 8,00 cm
Mag: 42,00 cm
Súly 0,63 kg
Méretek
Egyéb méretek Mélység: 7,5 cm
Termékadatok
Anyag Fa, műanyag
Szín Natur fa keretű, barna és mentazöld színű polccal, fehér óraszámlappal
Elem Az óra 1 db AA elemmel működik.
Gondozás
Ápolási információk A termék nem igényel különleges gondozást. Egyszerű, nedves törlőkendővel tisztítható. Tisztításkor kerüljük a dörzsölést.

Ehhez illik

Képzeld el, hogy betévedsz egy sűrű erdőbe! Nem kell messzire képzelned magadat, pont jó, ha egy olyan erdőt képzelsz magad elé, ahova akár most azonnal ki tudnál sétálni. Itthon vagy, nem messze az otthonodtól. Körülötted a madarak csicseregnek.Ahogy egyre mélyebbre mész az erdőben, a nap fényei egyre kevésbé szűrődnek át a levelek közt, a színek hirtelen bársonyossá, és telítetté válnak. A levelek pávazölden ringadoznak az ágakon, egymásba olvadnak, itt-ott már szinte olajkékek. A hangulat békés, nyugalmas, felfrissítő. Megnézem a stílust.

Itt találkozhattál velünk