0
0
0

Fa láda, közepes - MER DU NORD

Fa láda, közepes - MER DU NORD

16.990 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 24.479 Ft


Elérhető
Rendeld meg most, hogy 2019.12.13 és 2019.12.16 között nálad lehessen

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretitek Ti

4.8 / 5

Miért ilyen jók az áraink?

Hogyan tudunk stílusos bútorokat kedvezőbb áron forgalmazni? Úgy, hogy nem a minőségen, hanem a logisztikai költségeken spórolunk, ugyanis a termékeinket egyenesen a gyárból szállítjuk, anélkül, hogy köztes állomásokon kellene várakozniuk.

Ezért szeretjük

Egy praktikus szennyeskosár melyet használhat akár ülőkének is. Ez a láda nem csak a szennyesei számára lesz kiváló, hanem akár a tiszta törölközői vagy ágyneműi számára is. Az előszobába helyezve akár használhatja egyszerű tárolókosárnak is.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 69,00 cm
Szél: 32,50 cm
Mag: 45,50 cm
Súly 4,50 kg
Méretek
Egyéb méretek Párna vastagsága: 1,5 cm
Termékadatok
Anyag Fa, MDF, textil, habszivacs
Szín Világosbarna, bézs
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződéseket a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiöntött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kéz meleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztítani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Itt találkozhattál velünk