0
0
0
Téli kuckó az egyéniségedre hangolva
Meglesem
Téli kuckó az egyéniségedre hangolva
Meglesem

Egy meleg otthon lakója

Ha az otthon szóra gondolsz, mi jut eszedbe először? Az álmodozás helyszíne, vagy esetleg az a terület, ahol minden a magad elvárásai szerint rendezhetsz be, a kreativitás terepe, ahol kiélheted az alkotási vágyadat, esetleg egy egész játszótér, amely csak rád vár, és ahol újra gyereknek érezheted magadat, vagy épp egy meleg zug, ahol heteken át kuckózhatsz, míg újra kisüt a nap? Bármelyikben is ismertél magadra, segítünk, hogy idén fel tudd készíteni az otthonodat a télre!

Te melyik otthonteremtő vagy?

Az álmodozó


Te is olyan típus vagy, aki képes órákon át csendesen üldögélni, és a gondolataidban messzi vidékekre barangolni? Sokan nem értik, hogy az álmodozás ereje miben áll: szerintünk abban, hogy a múlt hibáin megtanulunk túllépni, és pozitívan nézünk szembe a jövőnkkel! Találd meg a megoldásokat a meleg téli otthonodban, és légy sikeres kint a hideg valóságban!

A rendszerető


Sokakat nem zavar a rendetlenség, de te nem ilyen vagy: nálad mindennek megvan a helye! Szereted a praktikus tárolókat, amikor mindennek megvan a maga helye, és minden átlátható rendben van körülötted! Hiszen ez az a környezet, melyben igazán jól érzed magadat, és ahol ki tudod engedni a feszültséget, ez az a hely, amit otthonnak nevezel!

A dekoráló


Amikor az otthonteremtésen gondolkodsz a következők jutnak eszedbe: “végtelen tér a kreatív elképzeléseim megvalósítására, itt önmagam lehetek, és a saját képemre fogom formálni ezt a helyet!” Inspiráló a hozzáállásod, és biztosan mindenki, aki szeret oda lesz a személyiségedet tükröző dekoratív otthonod láttán!

A játékos


„Mint egy gyerek!” – mondják, akik ismernek… Ezen nehogy megsértődj, a lehető legnagyobb bókot kaptad! Fiatalos vagy és életvidám, miért ne lehetne ilyen az otthonod is?! Fejezd ki a pozitív életérzésedet a téli otthonod berendezésekor is, és vészeld át ezt a szürke hidegséget azzal a boldogsággal, melyet otthonodba sugároztál!

A kuckózós


Itt a hideg, itt a tél – hát ez tragikus! Gondolod, mikor hazafele sétálsz a munkából. Otthon pedig szó szerint felolvadsz a melegség láttán: a Kuckózás Mennyországába érkeztél! Szereted a melegséget, és szükséged van arra, hogy pihe-puha, aranyos dolgokkal vehesd körbe magadat, hogy a komfortérzeted helyreálljon? Ne habozz, legyen az otthonod a hely, ahova hazamenekülhetsz beburkolózni.