Kombináld tetszésed szerint
Szereted a változatosságot lakásodban? A Candy szettet neked találták ki!
Mutasd

Játsz Candy Crush-t a kanapéinkkal!


Játsz a színekkel és formákkal és állítsd össze kedved szerint a számodra tökéletes designt. Akár a klasszikus stílus megszállottja vagy, akár a divat az, ami igazán megdobogtatja a szíved, választékunkban biztosan megtalálod azt a kombinációt, amely vágyaidnak és a lakásodnak megfelel. 

Élvezd a kényelmet!


A Candy ülésének kivitelezése és méretezése úgy lett megálmodva, hogy garantálja számodra a maximális kényelmet. Mindegy, hogy ülve olvasni, feküdve pihenni vagy elterülve filmezni szeretnél a kanapén, a Candy minden pillanatban alkalmazkodik aktuális pozíciódhoz. 

Keverjük össze a praktikusat az esztétikussal

Amikor berendezünk egy kicsi lakást, a legfontosabb az, hogy optimalizáljuk a helyet ahhoz, hogy nagyobbnak nézzen ki a lakás. Ebben az esetben a multifunkciós bútorok nagyon értékesek.

Egy dohányzóasztal és egy puff kombinálásával nem csak értékes tárolóhelyet nyerünk a puffok képében, hanem azzal is helyet spórolunk, hogy betehetjük őket közvetlenül az asztal alá, így nem foglalnak külön helyet, amikor nincs rájuk szükség, viszont bármikor előhúzhatjuk, hogy hellyel kínáljuk vendégeinket.

Mi több ezekkel a saját tervezésű mintákkal otthonát is egyedivé és különlegessé varázsolhatja. Legyél kreatív, a többiről mi gondoskodunk!

Segítségre van szüksége?