• Ár
    Ft - Ft
  • Színskála

Létezik jobb megoldás a tárolásra, a dobozok, polcok és szekrények garmadájánál? Kell egyáltalán mindent szekrénybe tenni? Mit tehetünk akkor, ha nem szeretnék túlzsúfolni lakásunkat? Mit tehetünk, ha nem szeretnénk néhány nem, vagy csak ritkán használt holmit a padlásra, a pincébe, vagy a garázsba száműzni? Ha nem akarjuk, hogy a tárolók szem előtt legyenek vagy mindent elnyomjanak? Mit tehetünk, ha színes, több funkciós tárolókra vágyunk?

A legjobb megoldás a kombinált tároló puff, amely valójában egy kényelmes ülőkének álcázza magát a kíváncsi szemek előtt, de mi tisztában vagyunk a kis titkukkal.

Többfunkciós ülőkék, sarok puffok vagy más ülőalkalmatosságok kerülnek ki közülük, amelyek belseje csak arra vár, hogy elnyelje dolgainkat.

Fajtájuk legelterjedtebb változatai az összehajtható puffok, levehető tetővel. Takarók, párnák, újságok, cipők, de akár hajszárító, hajcsavarók, cipőápoló eszközök rejteke lehet ez. Benne eltehetjük szem elől éppen használaton kívüli tárgyainkat, mégis megmarad alapvető tulajdonságuk: ülőalkalmatosságként is funkcionálnak, nem beszélve arról, hogy ha nincs elöl minden sokkal rendezettebbnek érezzük majd otthonunkat. Ha pedig épp nincs szükség rájuk, egy mozdulattal összehajthatjuk és elrejthetjük a szekrénybe őket, hogyha szükséges mégis kéznél legyen.

Ezek az üreges ülőkék kiváló szolgálatot tesznek bármelyik helyiségben, legyen az a fürdőszobában, a hálóban, a nappaliban vagy az előszobában. Bárhol, ahol tároló és helyszűkében vagyunk. Nem kell a kád szélére ülni körömlakkozás közben, hanem simán ráülhetünk a különféle hajcsavarintó-bodorító eszközöket tartalmazó rekeszekre. A cipőfelvétel sem okoz kényelmetlenséget ez után az előszobában és jól elrejthetjük benne a különböző cipőápolókat vagy vendégpapucsokat, de saját, ritkábban használt cipőink papucsaink is jó helyre lelnek benne.  A hálószobában, az ágy végében a váltás ágyneműnek vagy a szezonális holmiknak, takaróknak, plédeknek is kiváló helye lesz és a zoknit sem kell többé fél lábon állva felhúzni. A nappaliban újságok, magazinok, díszpárnák tárolója lehet és a vendégek sem tudnak ez után meglepni bennünket, hisz nekik is lesz bőven ülőhely bármilyen meglepetésszerűen állítsanak is be. És ennek tetejében még ezek a kis puffok párnázottak is, hogy kényelmesek legyenek!

Segítségre van szüksége?