0
0
0

Bársony szövet fotel, sötétszürke - PAPILLON

Bársony szövet fotel, sötétszürke - PAPILLON

49.990 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 69.980 Ft

Törlesztőrészlet:
4.821 Ft/hó 12 hónapra. Több információ
Elfogyott :(

További szín(ek)


További szín(ek)


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretitek Ti

4.8 / 5

Miért ilyen jók az áraink?

Hogyan tudunk stílusos bútorokat kedvezőbb áron forgalmazni? Úgy, hogy nem a minőségen, hanem a logisztikai költségeken spórolunk, ugyanis a termékeinket egyenesen a gyárból szállítjuk, anélkül, hogy köztes állomásokon kellene várakozniuk.

Ezért szeretjük

A Papillon fotel egy rendkívül kifinomult, elegáns kiegészítője lehet nappalidnak vagy hálószobádnak. Szürke színe magas fokú eleganciát sugároz, finom, kagylóhoz hasonlító formája révén pedig kiválóan illeszthető szinte bármilyen modern, nőies enteriőrbe.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 70,00 cm
Szél: 62,00 cm
Mag: 76,00 cm
Súly 6,00 kg
Méretek
Ülés magasság 47 cm
Ülés mélység 37 cm
Termékadatok
Anyag Bársonytextil, fa
Szín Szürke, arany, fekete
Szerelés A lábak illesztést igényelnek.
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződésekét a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiöntött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kéz meleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztítani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Itt találkozhattál velünk