0
0
0

Bársony szövet fotel kerek ülőrésszel, púderrózsaszín - LADY

Bársony szövet fotel kerek ülőrésszel, púderrózsaszín - LADY

59.900 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 83.850 Ft


Elérhető
Rendeld meg most, hogy 2020.10.05 és 2020.10.07 között nálad lehessen

További szín(ek)


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretitek Ti

4.8 / 5

Miért ilyen jók az áraink?

Hogyan tudunk stílusos bútorokat kedvezőbb áron forgalmazni? Úgy, hogy nem a minőségen, hanem a logisztikai költségeken spórolunk, ugyanis a termékeinket egyenesen a gyárból szállítjuk, anélkül, hogy köztes állomásokon kellene várakozniuk.

Ezért szeretjük

Bársony szövet fotel kerek ülőrésszel, púderrózsaszín - LADY

Egy szép és stílusos fotel szobánk gyöngyszeme lesz! Kialakíthatod kedvenc kuckózós sarkodat hálószobádban, egy hangulatos olvasós bázist a nappalidban, vagy épp a legkényelmesebb helyet a TV nézéshez!

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 68,00 cm
Szél: 72,00 cm
Mag: 78,00 cm
Súly 10,00 kg
Csomagolás
Csomag mérete 85x75x55 cm
Méretek
Ülés magasság 50 cm
Ülés mélység 50 cm
Teherbírás 100 kg
Termékadatok
Anyag Bársonytextil
Szín Púder
Láb felülete Fém
Szerelés Láb felszerelése szükséges.
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződéseket a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiöntött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kéz meleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztítani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Itt találkozhattál velünk