Bársony hatású szövet étkezőszék, tengerkék - SKAGEN

Bársony hatású szövet étkezőszék, tengerkék - SKAGEN

14.990 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 0 Ft


Kapható választék:

Szállítás:
1 - 2 munkanap
Termék mérete
44,00 cm x 47,00 cm x 86,00 cm

További szín(ek)


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

30 napos ingyenes visszaküldés

Ezért szeretjük

Modern, divatos szövet szék bársony hatású anyagból. Remekül mutat az étkezőben, praktikus színei bármilyen bútorhoz szépen passzolnak. Puha ülőpárnájának köszönhetően rendkívül kényelmes darab.

Rendeld meg szettben és takaríts meg 15%-ot

Megnézem a kedvezményes szettet

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 44,00 cm
Szél: 47,00 cm
Mag: 86,00 cm
Súly 4,00 kg
Méretek
Ülés magasság 48 cm
Ülés mélység 38 cm
Termékadatok
Anyag Szövet, fa mintázatú fém láb
Szín Tengerkék
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződéseket a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiömlött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kézmeleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztítani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Ehhez illik

Kutatások szerint az emberek túlnyomó többségének a kék a kedvenc színe. Nem is csoda, hiszen a kék egy rendkívül elegáns szín és a számos gyönyörű árnyalata közül mindenki tud olyat választani, ami megfelel az ízlésének! Különösen kifinomult belső teret lehet kialakítani a felhasználásával, és attól sem kell félnünk, hogy túlságosan melankolikus lesz a végeredmény. Válogass bátran a palettáról! Megnézem a stílust.

Itt találkozhattál velünk

Segítségre van szüksége?