0
0
0

Ananász formájú kínáló tál, nagy - ANANAS D'OR

Ananász formájú kínáló tál, nagy - ANANAS D'OR

3.790 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 5.399 Ft


Elérhető
Rendeld meg most, hogy 2019.12.13 és 2019.12.16 között nálad lehessen

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretitek Ti

4.8 / 5

Miért ilyen jók az áraink?

Hogyan tudunk stílusos bútorokat kedvezőbb áron forgalmazni? Úgy, hogy nem a minőségen, hanem a logisztikai költségeken spórolunk, ugyanis a termékeinket egyenesen a gyárból szállítjuk, anélkül, hogy köztes állomásokon kellene várakozniuk.

Ezért szeretjük

Fából készült, ananász formájú kínáló tál, mely esztétikusan mutat dohányzóasztalon, ebédlőasztalon, finomságokkal megpakolva. Ugyanakkor komódon, az előszobában szintén mutatós darab, akár dísznek, akár aprópénz vagy kulcs tárolására is alkalmazható.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 35,00 cm
Szél: 21,00 cm
Mag: 3,50 cm
Súly 0,40 kg
Termékadatok
Anyag Fa
Szín Arany
Gondozás
Ápolási információk Érzékeny termék. Csak kézi mosogatással körültekintően, szappanos szivacs használatával mosható. Mikrohullámú sütőben nem melegíthető.

Ehhez illik

A rózsaszín árnyalatai - kezdve a piros felé kacsintgató mély burgundival egészen a füstös, púderes rózsaszínig - átvették az uralmat a legújabb lakberendezési trendek felett. A rózsaszín árnyalatai egyértelműen nőiesek, de mindegyik másféleképpen: egy közös bennük: kifinomultságot visznek a belső térbe! Mi azért szeretjük a rózsaszínt, mert otthonosabbá és melegebbé teszi az otthonokat. Ha sötétebb árnyalatot választunk, akkor előkelőbb hangulatot teremthetünk, ha pedig világosabbat akkor vidámabbá és energikusabbá tehetjük a helyiséget. Megnézem a stílust.

Itt találkozhattál velünk