0
0
0

Kell egy kis nude púderezés az otthonodnak is!

Népszerűek manapság a testszínű, nude sminkek, egyre többen döntünk a lágy, kellemes árnyalatok mellett, célunk pedig kizárólag a bőrhibák elfedése. Talán kicsit kontúrozzuk még az arcunkat, illetve a picit izgalmasabb „finish” elérése végett highlightert használunk -de ennyi épp elég is! 
Miért ne gondolkodnánk ugyan ezekben az árnyalatokban, amikor az otthonunkról van szó? A természetes barnás árnyalatok révén nyugalmat és letisztultságot csempészhetünk otthonunkba: de persze nem kell kihagynunk a csillogást a lakásunk sminkeléséből sem, hiszen a nude árnyalatokat nagyon jól kiegészítik az arany-fémes dekorációk!

Milyen bőrtónusú az otthonod?

Porcelános, világos bőrtónusú az otthonom!


A sminkelésben jártasabbak ismerik az altónus fogalmát, mely arra utal, hogy bőrünk hideg, meleg, vagy épp semleges árnyalatú. A hideg színekkel alapozott otthon egy olyan lány lenne a való életben, akinek porcelános, hideg tónusú a bőre: elsősorban a kékeszöld, lilásrózsaszín színek állnak jól neki! Érdemes ilyen dekorációs elemekkel kombinálni a porcelánbőrű otthonod alapszínét! Highlighterként vigyél fel rá egy kis ezüstöt, ez igazán fel fogja dobni az amúgy is csodás külsejét!

Az otthonom bőrtónusa közepes, olíva árnyalatú!


Nincs két egyforma ember, és a bőrtónus meghatározása sem olyan egyszerű, mint ahogy azt elsőre gondolnánk – azaz nem csak hideg és meleg típus van, hanem van egy közepes, határon toporgó tónus is, a neutrális. A neutrális bőrtónushoz leginkább illő színek a tört fehér, grafitszürke, tengerészkék, ha ilyen árnyalatokkal dekorálod a korábban neutrális nude színekkel púderezett otthonodat, garantáltan harmonikus lesz az összkép!

Az én otthonom csoki – sötét bőrtónusú


A meleg tónusú bőrszínnel megáldott emberek bártan hordhatják a narancsos, barnás, sárgás színeket, és nem kell tartózkodniuk a melegebb zöldektől, pirosaktól, illetve bézses árnyalatú fehér színektől sem! Ha otthonunk is ilyen sötétebb nude alaptónusban szeretne tündökölni, akkor bátran feldobhatjuk élénkebb színű lakásdekorációkkal az alapozást követően. Ne hagyd ki a highlightert! Meleg színű otthonodnak nagyon jól fog állni egy kis arany- rosegold csillogás!