0
0
0

3 személyes kattanós kanapé, ágyazható, púderrózsaszín - KLIK CHIC

3 személyes kattanós kanapé, ágyazható, púderrózsaszín - KLIK CHIC

104.900 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 190.300 Ft


Elérhető
Rendeld meg most, hogy 2021.01.26 és 2021.01.28 között nálad lehessen

További szín(ek)


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretitek Ti

4.8 / 5

Miért ilyen jók az áraink?

Hogyan tudunk stílusos bútorokat kedvezőbb áron forgalmazni? Úgy, hogy nem a minőségen, hanem a logisztikai költségeken spórolunk, ugyanis a termékeinket egyenesen a gyárból szállítjuk, anélkül, hogy köztes állomásokon kellene várakozniuk.

Ezért szeretjük

3 személyes kattanós kanapé, ágyazható, púderrózsaszín - KLIK CHIC

A nagyobb bázis-bútorok közt beszélhetünk a kanapékról is. A bázis bútorok esetében kétféle választási lehetőségünk van: választunk egy semleges színt, és az apróbb dekorációkkal fogunk hangulatot teremteni, vagy a nagyobb bútor esetében döntünk egy extravagánsabb szín mellett. Bárhogy is dönts, a kanapé a szobáid koronája lesz!

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 186,00 cm
Szél: 94,00 cm
Mag: 83,00 cm
Súly 28,00 kg
Méretek
Fekvőfelület mérete 186x110 cm
Ülés magasság 40 cm
Ülés mélység 54 cm
Termékadatok
Anyag Bársonytextil
Láb anyaga/felülelete Fa
Szín Púderrózsaszín
Párna töltet Hab
Szerelés Láb felszerelése szükséges.
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződésekét a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiöntött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kéz meleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztítani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Itt találkozhattál velünk