2 üléses skandináv fehér kanapé - DANDY

2 üléses skandináv fehér kanapé - DANDY

109.990 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 263.450 Ft


Elérhető
Termék mérete
140,00 cm x 85,00 cm x 83,00 cm
Rendeld meg most, hogy 2019.04.30 és 2019.05.02 között nálad lehessen

További szín(ek)


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

30 napos ingyenes visszaküldés

Ezért szeretjük

Klasszikus, skandináv, századközepi design, egy kis vérfrissítéssel, modern kiegészítéssel. A zöld színeiben pompázó gombok a háttámlán egy feltűnő és játékos érintést adnak a bútorhoz és ellensúlyozzák az egyhangú fehér alapszínt. A kényelmes hab ülőfelület, minden felállás után visszanyeri eredeti alakját. Ez a kanapé egy egyszerű megoldás arra, hogy egy kis színt vigyünk a szobába. Kiválóan párosítható minden stílussal és minden kombinációval. Egyszerre modern és retro.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 140,00 cm
Szél: 85,00 cm
Mag: 83,00 cm
Súly 30,40 kg
Méretek
Egyéb méretek Ülés magasság: 46 cm Ülés mélység: 56 cm Láb magassága: 23 cm Karfa mérete: 55 cm x 10 cm x 18 cm
Termékadatok
Anyag Anyagösszetétel: poliészter Huzat: fix Töltet: hab Hab típusa: polietilén Hab specifikáció: 35kg/m3. háttámla - 25kg/m3 Kényelem: félkemény Láb: fa
Szín Fehér huzat, zöld gombokkal
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződéseket a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiömlött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kézmeleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztínani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Ehhez illik

Képzeld el, hogy betévedsz egy sűrű erdőbe! Nem kell messzire képzelned magadat, pont jó, ha egy olyan erdőt képzelsz magad elé, ahova akár most azonnal ki tudnál sétálni. Itthon vagy, nem messze az otthonodtól. Körülötted a madarak csicseregnek.Ahogy egyre mélyebbre mész az erdőben, a nap fényei egyre kevésbé szűrődnek át a levelek közt, a színek hirtelen bársonyossá, és telítetté válnak. A levelek pávazölden ringadoznak az ágakon, egymásba olvadnak, itt-ott már szinte olajkékek. A hangulat békés, nyugalmas, felfrissítő. Megnézem a stílust.

Itt találkozhattál velünk