0
0
0

2 személyes bársony kanapé, sötétszürke - GATSBY

2 személyes bársony kanapé, sötétszürke - GATSBY

89.900 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 125.850 Ft

Törlesztőrészlet:
8.671 Ft/hó 12 hónapra. Több információ

Elérhető
Rendeld meg most, hogy 2019.10.29 és 2019.10.31 között nálad lehessen

További szín(ek)


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretitek Ti

4.8 / 5

Miért ilyen jók az áraink?

Hogyan tudunk stílusos bútorokat kedvezőbb áron forgalmazni? Úgy, hogy nem a minőségen, hanem a logisztikai költségeken spórolunk, ugyanis a termékeinket egyenesen a gyárból szállítjuk, anélkül, hogy köztes állomásokon kellene várakoznia.

Ezért szeretjük

A GATSBY kanapé egy rendkívül kifinomult, elegáns kiegészítője lehet nappalijának. Sötétszürke színe magas fokú eleganciát sugároz, finom formája révén pedig kiválóan illeszthető szinte bármely enteriőrbe.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 124,00 cm
Szél: 73,00 cm
Mag: 80,00 cm
Súly 25,00 kg
Méretek
Ülés magasság 46 cm
Ülés mélység 50,5 cm
Termékadatok
Anyag Bársonytextil, fa
Szín Sötétszürke, fekete, arany
Szerelés A láb illesztést igényel.
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződésekét a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiöntött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kéz meleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztítani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Itt találkozhattál velünk