0
0
0

2 személyes bársony kanapé, fekete - STOCKHOLM

  • 2 személyes bársony kanapé, fekete - STOCKHOLM

2 személyes bársony kanapé, fekete - STOCKHOLM

117.590 Ft ÁFA-val

Átlag piaci ár 128.900 Ft

Törlesztőrészlet:
11.341 Ft/hó 12 hónapra. Több információ

Elérhető
Rendeld meg most, hogy 2019.09.18 és 2019.10.02 között nálad lehessen

További szín(ek)


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ezért szeretitek Ti

4.8 / 5

Ezért szeretjük

A STOCKHOLM kanapé egy rendkívül kifinomult, elegáns kiegészítője lehet nappalidnak. Mély, fekete színe magas fokú eleganciát sugároz, finom formája révén pedig kiválóan illeszthető szinte bármely enteriőrbe.

Jellemzők / Méretek

Termék mérete Hossz: 130,00 cm
Szél: 77,00 cm
Mag: 78,00 cm
Súly 20,00 kg
Méretek
Ülés magasság 40 cm
Termékadatok
Anyag Fenyő, farostlemez, bársonyszövet
Szín Fekete, világosbarna
Hab specifikáció 30 Kgs/m3
Gondozás
Ápolási információk A mindennapos szennyeződéseket rendszeres porszívózással és utána puha kefével, a simítási irányba történő átkeféléssel tudjuk eltüntetni. Makacsabb folt esetén nedves puha ruhával áttörölhetjük a szövetet, hogy a szálak rugalmasságát megőrizzük. A szennyeződésekét a lehető legrövidebb időn belül ki kell tisztítani. A kiöntött folyadékokat nedvszívó kendővel azonnal fel kell itatni, majd kb kéz meleg vízzel és semleges finom mosószerrel lehet megtisztítani a kárpitot. Ne használjunk háztartási tisztítószert, mert azok savakat tartalmaznak és megtámadják a szálakat. A tisztítószert soha sem a foltra kell önteni, hanem valamilyen tiszta, puha kendőre. A tisztítás előtt mindig ellenőrizzük egy nem látható helyen, hogy a tisztítószer nem okoz-e színelváltozást. Tisztítás után mindig töröljük át varrattól-varratig a felületet nedves kendővel, hogy a foltszáradást elkerüljük. Teljes száradás után újra át kell porszívózni.

Ehhez illik

Nem pusztán minimalizmus és egyszerűség, hanem maga a rendszerezettség, a gondosan és precízen összeállított dizájn! Ha konkrétan tudod, hogy mi az, ami megfelel az ízlésednek, ha arra törekszel, hogy a téged körülvevő dolgok a lehető legnagyobb összhangban legyenek egymással: ismerkedj meg a monokróm stílussal, és szervezz otthonodban mindent egy szín, vagy színpár köré. Alakítsd az életteredet a benső rendezettségedhez! Megnézem a stílust.

Itt találkozhattál velünk